Dermosil pullot

Dermosil saippuapullot ovat kuin tehty koirien aktivointileluiksi.

Vaikka nämä pullot ovat uudelleenkäytettäviä ja erittäin kestäviä, niin esimerkiksi pumppuosan hajotessa on itse pullo vielä hyvinkin käyttökelpoinen koiranleluksi.

Pullojen muotoilu on lähes täydellinen; vaikka pullon kääntää ylösalaisin niin nappulat eivät putoile noin vaan ulos, koska pulloissa ei ole kaulaa. Lisäksi pullon liukas ulkopinta ja suurehko koko tekevät esineen käsittelyn koiralle hankalaksi. Parempaa ilmaista aktivointilelua saa hakea.

Mikäli annat tällaisia pulloja koirallesi, niin käytä vain sellaisia pulloja joissa ei ole ollut mitään myrkyllisiä kemikaaleja. Dermosilin keittiösaippuapullot ovat ainakin turvallisia antaa. Pullot pitää kuitenkin pestä hyvin ennen kuin niitä antaa koiralle.

Yleensä laitan pulloon vain nappuloita, koska pehmeät tai tahmeat herkut olisivat liian vaikeita saada ulos. Mikiltä kestää noin 2-5 minuuttia saada kourallinen nappuloita ulos tuolta.

Mikäli haluat lisätä haastetta, voi pulloihin laittaa pitkulaisia nameja, jotka on vaikeampi saada ulos. Kannattaa kuitenkin käyttää jotain kuivia nameja että ne on ylipäätään mahdollista saada ulos. Laitoin kapeaan pulloon noin 6 cm pitkän rouhetikun palasen ja Mikiltä kesti noin 2 minuuttia saada se ulos.