Fleecekiepit

Ovatko aktivointilelut sinunkin koirallesi liian helppoja? Fleecekankaalla pystyy helposti vaikeuttamaan joitakin aktivointileluja.

Olen leikannut fleece kankaasta noin 10 cm levyisen ja vajaan metrin mittaisen suikaleen, jota on käytetty alla olevissa tehtävissä.

Kannattaa käyttää juurikin fleece kangasta, koska se on kestävää eikä se purkene. Lisäksi se puhdistaa koiran hampaita hellävaraisesti.

Kong Traxx

Laitoin Kong Traxx -lelun sisälle muutaman tällaisen Wolf of Wilderness Wild Bites namin sekä muutamia nappuloita. Sitten kieputin namit piiloon tuolla fleecesuikaleella.

Mikiltä kesti noin 7 minuuttia saada kaikki namit ulos tästä.

Kong Wishbone

Laitoin Kong Wishbonen sisälle treeneistä yli jääneitä keitetyn kivipiiran palasia. Sitten kieputin fleecen lelun päälle ja solmin sen yhdellä solmulla lelun takaa kiinni.

Mikiltä kesti noin 2 minuuttia saada namit ulos tästä.

JW Caterpillar

Laitoin myös tämän lelun sisälle kivipiiran paloja ja kieputin fleecen lelun päälle. Tämä lelu on itsessään aika haastava, mutta tuolla fleecellä tähänkin saa kivaa vaihtelua.

Mikiltä kesti noin 10 minuuttia saada kivipiiran palaset ulos tästä lelusta.

Space ball stellaron

Käytin tässä noin 6 cm levyistä fleecesuikaletta. Leikkasin ankkafileestä pieniä palasia ja rullasin suurimman osan niistä fleecen sisälle ennen kuin kieputin fleecen lelun kolosista. Muutaman ankkafileen palasen tungin lopuksi fleecen ja lelun väliin jääneisiin rakoihin.

Mikiltä kesti noin 6 minuuttia saada kaikki namit syötyä.

Tässä lopputulos, nämä tehtävät taisivat olla Mikin mielestä erityisen kivoja :)