Pyyhelaatikko

Laatikosta ja pyyhkeistä saa tehtyä paljon erilaisia tehtäviä koiralle.

Laatikkoon voi piilottaa sekä herkkuja että leluja, kumpia vain koirasi tykkää ennemmin etsiä. Tässä on muutamia esimerkkejä.

Tehtävä 1

Laitoin pahvilaatikkoon muutaman namin ja asetin levitetyn kylpypyyhkeen laatikon päälle esteeksi. Namit katosivat noin puolessa minuutissa.

Tehtävä 2

Laitoin pahvilaatikon pohjalle muutaman namin. Tämän jälkeen laitoin levitetyn kylpypyyhkeen laatikon päälle esteeksi, mutta taitoin pyyhkeen reunat laatikon alle piiloon. Namit katosivat alle minuutissa.

Tehtävä 3

Tämän tein muuten samalla lailla kuin tehtävän 2, mutta taitoin pyyhkeen tiiviisti laatikon reunojen alle piiloon. Namit katosivat reilussa minuutissa.

Tehtävä 4

Laitoin pahvilaatikon pohjalle muutaman namin ja tämän jälkeen viikkasin pyyhkeen laatikon sisälle tiiviiksi esteeksi. Namit katosivat noin minuutissa.

Tehtävä 5

Laitoin pahvilaatikon pohjalle muutaman namin ja sen jälkeen viikkasin pyyhkeen laatikon sisälle tiiviiksi esteeksi laittaen nameja myös pyyhkeen taitosten väleihin. Mikiltä kesti noin 2 minuuttia löytää kaikki namit.

Tehtävä 6

Laitoin pahvilaatikkoon neljä pientä pyyhettä ja yhden ison pyyhkeen, jotta laatikko tuli täyteen noista pyyhkeistä.

Piilotin laatikkoon noin 10 isohkoa kuivaa namia pyyhkeiden sisään ja ruttasin tai taittelin pyyhkeet. Mikiltä kesti kaikkien namien löytäminen noin 2 minuuttia.

Tehtävä 7

Rullasin 2 isoa pyyhettä ja 5 pientä pyyhettä ja laitoin rullien sisälle nappuloita. Sitten asettelin rullat aika tiiviisti muoviseen koriin.

Mikiltä kesti kaikkien nappuloiden löytäminen noin 3 minuuttia.