Kong Traxx Extreme

Kong Traxx -lelu on kaikista kestävin lelu, jonka olemme Mikille ostaneet.

Lelua valmistetaan kahdessa koossa ja tämä Mikille ostettu on kokoa M/L.

Tähän renkaaseen sopii kaikista parhaiten muotonsa puolesta nämä Trixie Premio Sushi Rolls Light -namit. Ne ovat juuri sopivan mallisia ja kokoisia tähän renkaaseen. Olen laittanut renkaaseen noin 4-5 tällaista namia ja renkaan tyhjentäminen kestää Mikiltä noin 2 minuuttia.

Renkaaseen olen välillä laittanut myös jotain pateeta, esimerkiksi tätä kätevää maksapateeta ja pakastanut renkaan. Jäisen renkaan nuoleminen puhtaaksi kestää noin 5-10 minuuttia.

Tätä rengasta voi helposti vaikeuttaa, mikäli omistat myös klassisen, L-kokoisen lumiukko Kongin. Renkaan sisään laitetaan normaalisti jotain namia (itse laitoin pari nakin palasta) ja sitten lumiukko Kongi työnnetään tuosta Kong Traxx renkaasta läpi niin pitkälle kuin se vain menee. Tälläisen yhdistelmäkongin avaamiseen menee Mikiltä noin 4-5 minuuttia.

Miki sai tämän renkaan alle vuoden ikäisenä ja sama lelu on meillä edelleen käytössä Mikin ollessa nyt 5-vuotias eikä lelussa näy mitään kulumisen merkkejä. Lelu on ollut kaikkein kestävin lelu, mikä Mikille on koskaan hankittu. Lelu kuuluu Kongin Extreme-sarjaan, eli se kestää kyllä kovaaki pureskelua.

Miki on tykännyt leikkiä tällä lelulla ilman ruokaakin, koska se tykkää jahdata lelua, kun joku vierittää sitä pitkin lattiaa.

Tätä lelua on käytetty myös tehtävissä:

Kong Traxx ja pyyhe:

Fleecekiepit:

Lelut tikussa:

Yhdistetyt lelut: